Tema: Att det ska vara så svårt – Binero

Ibland blir man helt matt över hur vissa företag verkar bemöda sig att inte förstå sina kunder. Alternativt att de på allvar tycker att kunderna borde förstå deras interna processer eller organisation. Eller så har de helt enkelt aldrig tänkt på att det går att jobba på ett annat sätt…

Jag har därför ett tema den här veckan som jag kallar ”Att det ska vara så svårt” med ett exempel om dagen på väldigt dålig kundorientering. I de flesta fallen tar man sig för pannan! Kommentera om ni känner igen er! Och ni får mer än gärna skicka in era egna historier till cecilia@moderamen.se så lägger jag ut dem. Det går bra anonymt också om ni vill.

Jag försöker se besöksstatistik för min websida hos mitt webhotell

Från: Cecilia Arneving Juhlin [mailto:cecilia@moderamen.se]
Skickat: den 26 augusti 2011 08:30
Till: ‘support@binero.se’
Ämne: Varför ser jag ingen statistik?

Hej,

Jag har vid flera tillfällen aktiverat statistik för min hemsida moderamen.se och jag får enbart nedanstående besked (se bild).
Jag har aldrig sett någon statistik. Första gång jag aktiverade måste ha varit tre veckor sedan….

Mvh
Cecilia”

Från: Binero [SUPPORT] [mailto:kundservice@binero.se]
Skickat: den 26 augusti 2011 08:32
Till: cecilia@moderamen.se
Ämne: [SUPPORT #CZK-280926]: Varför ser jag ingen statistik?

Hejsan!

Tyvärr så har vi valt att avaktivera statistiken eftersom vi jobbar med att förbättra den. Inom en snar framtid så kommer vi att aktivera tjänsten igen och då kommer man kunna se statistik ända ifrån Mars detta år. Under tiden kan vi rekommendera Google Analytics för att logga sina besökare. Det finner ni här: http://www.google.com/analytics/. Vi beklagar verkligen om det strular till det för er, men snart är statistiken tillbaka och är bättre än någonsin.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänlig hälsning,
Simon Wiberg
——————————–
Binero AB
Supportfrågor: support@binero.se
Domänfrågor: registry@binero.se
Fakturafrågor: faktura@binero.se
FAQ: http://www.binero.se/support/faq
Guider: http://www.binero.se/support/guider

Telefon: 020-24 08 00
Från mobil/utland: 0771-240800

Sveriges bästa webbhotell 2009 samt 2010″

Från: Cecilia Arneving Juhlin [mailto:cecilia@moderamen.se]
Skickat: den 26 augusti 2011 08:44
Till: ‘kundservice@binero.se’
Ämne: SV: [SUPPORT #CZK-280926]: Varför ser jag ingen statistik?

OK, tack för informationen. Ett tips till er är ju att kanske lägga upp detta som felmeddelande när man försöker aktivera statistiken istället för att lova att det ska vara igång inom 3 timmar…

//Cecilia”

Ja, god kundservice innebär förståelse för detaljer och att testa sina egna tjänster. Nu kanske detta var ett olycksfall i arbetet eftersom Binero tydligen hade valts till Sveriges bästa webhotell både 2009 och 2010, men man vet ju inte hur konkurrenterna har uppfört sig å andra sidan… 🙂 Höga poäng för snabb respons dock – 2 minuter!


3 reaktioner på ”Tema: Att det ska vara så svårt – Binero

 1. Hej!

  Jag har tyvärr samma erfarenheter av Binero gällande statistik. Nu tycks man helt ha slutat med statistiken, vår har varit borta i en dryg vecka nu. När jag mailar till dom får jag svaret att skaffa Google statistics i stället….
  För mig är det lite samma som om jag vill köpa en Volvo och får svaret, ”Nja, vi har lite problem just nu, så köp en Opel istället…”!

 2. Hej Cecilia,
  Jag råkade tyvärr inte se ditt inlägg förrän nu. Du har helt rätt angående vårt autosvar där under ett par månader då vi byggde om. Vi aktiverade statistiken hösten 2011 och den har fungerat sedan dess.
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Binero webbhotell

  1. Hej Erik,

   Tack för ditt svar. Tyvärr gjorde den här perioden att jag valde att installera Jetpack plug-in i WordPress istället, så jag har aldrig testat er statistisktjänst efter att ni fick igång den, men jag hoppas den fungerar bra nu.
   Mvh
   Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.