Min syn på ”Kundorienterat företagande”

Eftersom mina blogginlägg här på Ur kundens perspektiv utgår ifrån ett förhållningssätt och metod som jag kallar ”Kundorienterat företagande” kändes det viktigt att lägga upp en översiktlig presentation av grundstenarna i detta på en egen sida. https://ceciarne.wordpress.com/kundorienterat-foretagande/ Om jag har tur kanske jag lyckas få er att fundera lite på det företag ni själva jobbar på. Hör gärna av er i så fall!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.