Vi hade låga anspråk!

Jag hittade min man på match.com. Min syster och hennes sambo träffades på mötesplatsen.se. Två av mina bästa kompisar träffade sina nuvarande oäkta hälfter på e-kontakt.se respektive match.com.

Jag är rätt säker på att vi alla tycker att vi har gjort ordentliga kap, men efter att ha sett eDarlings reklam så förstår jag ju att vi bara har blivit ordentligt blåsta! Det är lite tråkigt att konstatera för jag tycker faktiskt att min man är den bästa i världen samt att min systers och mina väninnors oäkta hälfter är riktigt hyvens killar på alla sätt och vis, men jag förstår ju nu att vi bara har nöjt oss med första bästa och har haft alldeles för låga anspråk! Trist, men samtidigt tur att eDarling gör det klart för oss losers till slut så vi slipper gå omkring och tycka att vi har haft tur!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.